Grad YSLAJDER

„VODOVOD“: POČELA PODELA SEPTEMBARSKIH RAČUNA

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – U ponedeljak je, na adrese korisnika u Zrenjaninu i selima, počela podela septembarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ i planirano je da se ona završi do 10. oktobra, kada će se nastaviti započeto očitavanje vodomera.

 

vodovod
JKP „Vodovod i kanalizacija“

 

Do sada je završeno očitavanje vodomera u sedam sela i većem delu Zrenjanina, a posle podele računa nastavak očitavanja sledi u samom Zrenjaninu, Elemiru i Melencima, dok će očitavanje započeti u Lazarevu, Stajićevu, Aradcu i Lukićevu.

 

– Korisnici kod kojih je do momenta predaje računa na štampu očitano stanje vodomera na septembarskim računima su dobili fakturisan iznos na osnovu očitavanja, dok su ostali zaduženi akontativno, odnosno na osnovu potrošnje u prethodnom periodu. Na sledećem računu će, nakon završetka očitavanja, biti fakturisani na osnovu stvarnog stanja, dok će ostali korisnici dobiti akontativno zaduženje, jer je ovo poslednje redovno očitavanje vodomera u ovoj godini – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.

 

Na septembarskim računima se, kao što je i najavljeno, kod korisnika koji nisu na vreme izmirili obaveze za avgust, prvi put našla i obračunata zatezna kamata.

 

Korisnici reklamacije na račun za septembar mogu podneti najkasnije do 20. oktobra, a reklamacije podnete nakon tog datuma odbaciće se kao neblagovremene.

 

Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća, u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANJA, ili mejlom na info@vikzr.rs

 

Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

 

Na pomenuta tri načina korisnici mogu podneti i sve druge zahteve, a za sve bliže informacije na raspolaganju im je besplatna korisnička info linija 0800/ 024-023.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz