Grad Vesti Zrenjanin

„Vodovod“ doneo odluku da preuzme vodosnabdevanje grada

srušio se avion

Zbog aktuelnog problema sa pritiskom vode u gradskoj vodovodnoj mreži, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina donelo je odluku o preuzimanju vodosnabdevanja grada. Zbog toga će u 16 časova doći do kraćeg prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

 

„Obaveštavamo javnost da će danas u 16 časova doći do kraćeg prekida vodosnabdevanja, budući da će se preduzeti neophodne tehničke mere u cilju neometanog snabdevanja vodom svih korisnika na teritoriji grada Zrenjanina. Zbog brojnih pritužbi građana o nemogućnosti primene higijenskih mera u cilju suzbijanja virusa Kovid-19 (pranje ruku, održavanje prostorija u objektu i slično), počev od 16 časova, snabdevanje grada odvijaće se direktno sa bunara JKP „Vodovod i kanalizacija“. Time će se značajno poboljšati pritisak u vodovodnoj mreži“, navodi se u saopštenju koje je potpisao v.d. direktora ovog javnog preduzeća Predrag Bodiroga.

 

Vodosnabdevanje od 24. februara preuzela fabrika vode

 

JKP „Vodovod i kanalizacija“ navodi da ni na koji način nije doprinelo aktuelnoj situaciji sa pritiskom vode u mreži. U saopštenju se podseća da je od 24. februara fabrika vode preuzela vodosnabdevanje grada.

 

– Na žalost, ni pored brojnih zahteva upućenih nadležnima u fabrici vode, na adresu JKP „Vodovod i kanalizacija“ nije pristigao konkretan odgovor da li se i na koji način problem sa nedovoljnim pritiskom u vodovodnoj mreži može rešiti. Ovu odluku sam doneo u skladu sa ovlašćenjima koja su mi kao vršiocu dužnosti direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ data, a na osnovu mišljenja stručnih službi preduzeća. Ovo je jedini način na koji se trenutni problem vodosnabdevanja može rešiti, kao i sprečiti dalje posledice. O svim preduzetim koracima, kao i brojnim zahtevima da menadžment fabrike vode ovaj problem reši, upoznati su svi nadležni državni organi – poručio je Bodiroga.

 

Šta o svemu kažu u firmi koja je investitor postrojenja za preradu vode, možete PROČITATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

5 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Baš sjajno! Opet žabokrečina iz slavina! Zrenjaninci očigledno obožavaju taj šmek!
    Prošli su izbori i opet po starom!

  • Ja nisam primetio slab pritisak, niti bilo ko koga znam u gradu! Zasto je vraceno na staru vodu bez razloga? Niste imali pravo da to uradite!

  • Nisu „doneli odluku“, nego im je „naređeno“. Samo su preuzeli posao drugara lokalnih SNS- ovaca, kojima je ova sekta dozvolila monopol nad vodosnabdevanjem celog grada. Takođe nisu ni umanjili cenu vode, bez obzira, što ni ona njihova, koja nije žuta, nije za piće

sinovoz