Grad YTOP

VANREDNO UREĐIVANJE GROBALJA UOČI ZADUŠNICA

groblje

ZRENJANIN – Uoči sutrašnjih Miholjskih zadušnica (8. oktobar), radnici Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ uredili su Centralno groblje.

groblje

Pokošena je trava, očišćeni su trotoari i prostor oko grobnih mesta, orezana su i uređena stabla, očišćeni su ivičnjaci. Pored redovnog održavanja, u „Čistoći“ su rešeni da groblja vanredno urede uvek kada se obeleževaju značajni datumi kao što su Zadušnice, dan posvećen pokojnima. Posle uređenja Centralnog, urediće se i sva ostala groblja u gradu.

groblje

– Svi građani će videti novine koje uvodimo u naš rad, kada je u pitanju i uređenje grobalja, ali i drugih javnih površina koje su u nadležnosti našeg preduzeća – kaže Goran Fijat, direktor JKP „Čistoća i zelenilo“. – Promenićemo način organizacije rada i poslovanja, a sve u cilju kvalitetnijeg pružanja usluga. Svaka pohvala, sugestija ili upućena kritika daće nam još više podstreka da radimo što bolje i kvalitetnije na obostrano zadovoljstvo. Građani, kao korisnici naših usluga, najbolje znaju šta je to što možemo promeniti ili uraditi, kako bismo nivo komunalne higijene u gradu podigli na viši nivo. Kada ste generalni direktor jednog javnog preduzeća koje pruža širok spektar usluga, kao što je „Čistoća“, uvek morate imati viziju šta i kako na najbolji mogući način treba da se uradi, a da građani to prepoznaju, osete, jer mi smo njihov servis – napominje direktor Goran Fijat.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz