Grad YSLAJDER

UPOZORENJE: OPREZNO KROZ KRUŽNI TOK U ŽARKA ZRENJANINA!

ZRENJANIN – Teretni kamioni prouzrokovali su ozbiljnije oštećenje šahta koji se nalazi u okviru samog kružnog toka u ulici Žarka Zrenjanina, pa su iz JKP “Vodovod i kanalizacija” pozvali vozače na dodatni oprez tokom prolaska kroz taj kružni tok.

 

kruzni tok

 

U proteklih desetak dana ekipe JKP “Vodovod i kanalizacija” u četiri navrata su menjale poklopac na šahtu u pomenutom kružnom toku koji je pucao pod točkovima teretnih kamiona. Juče je došlo do ozbiljnijeg oštećenja šahta jer su stradali i poklopac i ram na njemu.

 

Za saniranje nastale štete potrebno je obaviti određene građevinske radove, koji obuhvataju uklanjanje postojećeg polomljenog rama i poklopca i postavljanje novih. Radovi će biti sprovedeni nakon praznika, početkom sledeće nedelje, o čemu će javnost biti obaveštena.

 

– Radnici našeg preduzeća sanirali su oštećenje koliko su mogućnosti dozvoljavale i postavili saobraćajnu signalizaciju, čime su omogućili nesmetano odvijanje saobraćaja, ali je preporučljiva dodatna opreznost vozača tokom prolaska kroz kružni tok – kazao je Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM