Grad Vesti Zrenjanin

U toku asfaltiranje nekoliko ulica u Mužlji, vrednost radova osam miliona

asfaltiranje ulica

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić danas je obišao radove na asfaltiranju Lovćenske, Durmitorske i Velebitske i Dinarske ulice u Mužlji.

 

– Otvorili smo građevinsku sezonu u Zrenjaninu i radimo sanaciju asfalta na teritoriji celog grada. Veoma brzo će se radovi preseliti i u okolna naseljena mesta. U Mužlji se rade ulice u kojima decenijama nije bilo rekonstrukcije kolovoza. Asfaltiraju se četiri ulice, dužine preko 800 metara, a investicija je oko osam miliona dinara – naglasio je Janjić.

 

On je podsetio da je u urbanoj zoni 97 posto ulica asfaltirano. Nerešeni imovinski odnosi razlozi su što nisu i one urađene.

 

Predsednik Saveta Mesne zajednice Mužlja Ervin Palatinuš zahvalio se gradskoj upravi i gradonačelniku što pomažu u rešavanju infrastrukturnih problema u ovom naselju.

 

– Mužlja je veliko naselje u kojem ima puno problema, ali koji se rešavaju. Trenutno je u toku asfaltiranje nekoliko ulica u staroj koloniji. Uporedio se rade i popravke kolovoza u ulicama gde je asfalt propao – kaže Palatinuš.

 

Među građanima koji su dočekali gradonačelnika bio je i Rajko Gligić, žitelj ulice Nadežde Petrović, koja ovom prilikom nije bila predviđena za asfaltiranje. Kada se požalio gradonačelniku da je on prošle godine sakupio 87 potpisa za akciju asfaltiranja u ovom delu Mužlje, a da je njegova ulica izostavljena sa spiska radova, reagovao je Janjić.

 

On se, sa saradnicima, na licu mesta uverio u očajno stanje kolovoza u ulici Nedežde Petrović i dao nalog da se i tu radi novi asfalt.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM