Grad

SPREMNA MEHANIZACIJA ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE PUTEVA

ZRENJANIN – Punkt preduzeća „Eko gradnja“, gde se nalaze vozila i oprema zimske službe za održavanje lokalnih puteva, obišli su danas Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, kao i njegov zamenik i pomoćnik Saša Santovac i Dragan Ćapin.

eko-gradnja

Održavanje više od 400 kilometara puteva na teritoriji grada Zrenjanina i ove zime povereno je pomenutom preduzeću.

– Mehanizacija je spremna, kao i zalihe soli od sto tona i kameni agregat. Po programu, angažovano je šest kamiona, od kojih su pet kombinovanih i greder, buldozer i utovarivač. Međutim, firma poseduje mnogo više mašina nego što su realne potrebe, tako da ćemo uspeti da rešimo sve probleme, čak i ako dođe do vanrednih situacija. Ove godine smo izgradili i nov objekat, kako bi zaposleni imali bolje uslove tokom noćnih dežuranja – izjavio je Siniša Kukin, direktor „Eko gradnje“.

eko-gradnja

Janjić je istakao da je zadovoljan, jer je sve spremno za zimsku sezonu.

– Očekuju nas padavine i hoćemo da naši putevi budu čisti. Nadamo se da će zima biti blaga, ali svakako treba da imamo potpuno spremnu ekipu i službu – naglasio je gradonačelnik.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Evo ih ponovo. Stručnjaci za održavanje puteva se slikali da nam ulepšaju dan. Sada sigurno ne moramo da brinemo za zimu i čišćenje ulica i drumova od snega i leda.Ako ne mogu to uraditi mašine, oni će to ručno.

  • Dozivela sam lancani sudar na nadvoznjaku zbog debelog sloja leda na njemu.Toliko o njihovom radu,mozda ce advokatu to bolje objasniti,kako vredno rade.

sinovoz
FAM