Grad

SAZNAJEMO: Sastanak u Vladi Srbije u vezi sa postrojenjem za vodu

postrojenje-za-vodu
Postrojenje za prečišćavanje vode

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić prisustvovao je ove nedelje sastanku u Vladi Srbije na kojem su precizirani dogovori oko preuzimanja postrojenja za prečišćavanje pijaće vode, koje je izgrađeno u ovom gradu, i početka njegovog probnog rada.

 

Sastanku su, osim Janjića, prisustvovali i predstavnici Vlade Srbije, Ministarstva privrede, Ministarstva ekonomije, Republičke direkcije za imovinu i kompanije „Synertech“, koja je izgradila postrojenje za vodu.

 

– Država pruža punu podršku gradu u nameri da nađe rešenje za postrojenje za vodu. Na korak smo do tog rešenja i očekujemo da će vrlo brzo postrojenje početi sa probnim radom, kako bi još jednom prošao sve neophodne testove i kako bismo znali šta otkupljujemo – naveo je Janjić.

 

On je istakao da razume građane Zrenjanina koji nestrpljivo čekaju da im posle više decenija iz slavina poteče kvalitetna voda za piće i dodaje da je lokalna samouprava svu svoju energiju, osim u privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta, usmerila u što skorije rešavanje tog pitanja.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Nesposobni i nestručni. Najgora vlast u istoriji Zrenjanina. Oni još uvek sede u foteljama, umesto da su odavno podneli ostavke i da su svoja mesta prepustili stručnjacima i sposobnim ljudima ali ne članovima SNS, već ljudima koji znaju da rade u interesu građana a ne da se bave mafijaškim poslovima. Nažalost, u ovoj državi ne postoji kategorija „odgovornost“!

  • Muke tek nastaju.
    Da li će biti dovoljno vode .? ( U spratnoj sam kući i leti na prvom spratu nemam vode )
    Šta je sa muljem koji ostaje .? Ko će ga preradjivati i koliko to košta Zrenjanince ?

sinovoz
FAM