Grad

SANIRAJU SE POSLEDICE NEVREMENA: Mnoge grane su opasnost po prolaznike (FOTO)

ZRENJANIN – Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” od ponedeljka uveče saniraju posledice nevremena koje je sinoć zahvatilo Zrenjanin i okolinu.

komunalci

Jak vetar lomio je drveće na više lokacija u gradu, a grane koje su padale na kolovoze i trotoare onemogućavale su normalno kretanje vozila i pešaka. Kako saznajemo, u Dunavskoj ulici jedna grana je pala na parkirani automobil. 

– Naši radnici od sinoć, od 19 časova, nalaze se na terenu i seku i uklanjaju polomljene grane sa stabala. Angažovani su na više lokacija u gradu, u ulicama Dunavska, Ive Lole Ribara, Petra Drapšina, Štrosmajerovoj, Laze Kostića, Nemanjinoj, zatim na magistrali, prekoputa Specijalističke poliklinike, kao i u naselju 4. jul – objašnjava za portal zrenjaninski.com direktor JKP “Čistoća i zelenilo” Goran Fijat.

nevreme

On naglašava da je i od jutros na terenu desetak radnika, koji uz pomoć tri vozila za utovar i dve korpe raščišćavaju ulice, ali i uklanjaju sa drveća napukle i problematične grane koje predstavljaju potencijalnu opasnost po prolaznike.

– Posao ćemo obaviti u što kraćem roku, a ovim putem bih zamolio građane za malo strpljenja – istakao je Fijat. 

komunalci

Podeli članak
sinovoz
FAM