Grad

REKONSTRUISAN KOLOVOZ NA BAGLjAŠU

ZRENjANIN – Gradski funkcioneri obišli su danas ulicu Bogdana Teodosina u naselju Bagljaš, gde su upravo završeni radovi na rekonstrukciji kolovoza.

ulica_bogdana_teodosina

– Kompletno je rekonstruisan kolovoz u ulici Bogdana Teodosina, od magistrale do ulice Dr Đorđa Joanovića. Vrednost investicije je četiri miliona dinara, a urađeno je 500 metara puta – naglasio je Goran Kravarušić, direktor Javnog preduzeća “Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina”.

– Ovde je bilo problema sa većim rupama i veoma je važno da je urađen novi asfalt. Ova saobraćajnica je veza između magistrale i poprečnih ulica i važno je da je dugoročno rešena – istakla je Snežana Uzelac, odbornica i član MZ “Veljko Vlahović”.

Kravarušić napominje da se radovi izvode i na drugim lokacijama u gradu.

– U toku je priprema podloge za asfaltiranje u Šećeranskoj, pripremni radovi su i u Orlovoj i Cvijićevoj, u Mesnoj zajednici “Nikola Tesla”, a u pripremi su i radovi u jednoj ulici u Lukićevu, kao i Stajićevu. Izvođač radova je “Put invest” iz Novog Sada – kaže Kravarušić.

ulica_bogdana_teodosina

Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić najavio je skori početak pripremnih radova i na obilaznici, jednoj od kapitalnih investicija u gradu.

– Osim priprema za tu veliku investiciju rade se i saobraćajnice koje su dotrajale. Kontinuirano se radi četiri godine i veliki broj saobraćajnica je završen, preko 80 kilometara kolovoza, uz znatan broj pešačkih i biciklističkih staza – precizirao je Radišić.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM