Grad Vesti Zrenjanin

Raspisan javni oglas o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta

prodaja građevinskog zemljišta
Foto: Pixabay

Grad Zrenjanin raspisao je javni oglas o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada metodom prikupljanja pismenih ponuda.

 

Na prodaju su ponuđene dve parcele koje se nalaze u planu regulacije „Bagljaš“. Ove parcele su namenjene izgradnji industrijskih pogona. Početna cena za njih iznosi 944,25 dinara za kvadratni metar. Za industrijske i slične pogone na prodaju je ponuđen i deo parcele na lokalitetu radna zona „Šumplja“ u Stajićevu. Početna cena je 333 dinara po kvadratnom metru.

 

Za porodičnu stambenu izgradnju, poslovno-stambenu izgradnju, izgradnju objekata javne namene, na prodaju su ponuđene parcele u Baranjskoj, Stražilovskoj, Prvomajskoj, na lokalitetu Dragice Pravice, Nade Dimić, Dostojevskog, Šerfezi Đure, sve u Zrenjaninu, kao i jedna parcela u Perlezu. Početna cena za ove lokalitete je 2.168 dinara, osim za Perlez, gde je 333 dinara po kvadratu, i na lokalitetu Šerfezi Đure, gde je početna cena po kvadratu 2.568 dinara.

 

Pročitajte još: Nastavljaju se radovi na izgradnji pristana na Begeju, evo kako sad izgleda

 

Na prodaju je ponuđena i parcela u Pančevačkoj ulici namenjena izgradnji objekta za višeporodično stanovanje. Početna cena po kvadratu je 8.000 dinara.

 

Na lokalitetu Hunjadi Janoša na prodaju je ponuđena parcela namenjena izgradnji poslovnog kompleksa, a početna cena na ovom lokalitetu je 2.168 dinara po kvadratu.

 

U Travničkoj ulici na prodaju je ponuđena parcela za izgradnju objekta namenjenog sportu i rekreaciji po ceni od 2.168 dinara po kvadratu.

 

Pismene ponude mogu se slati u narednih mesec dana Komisiji za građevinsko zemljište. Adresa je Gradska uprava, Trg slobode 10.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz