Grad YSLAJDER

RADOVI NA BAGLJAŠU I GRADNULICI

ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je danas radove na izgradnji pešačke staze u Stražilovskoj ulici na Bagljašu, a zatim i radove na asfaltiranju ulice Milete Krunića u naselju Gradnulica.

obilazak-radova-na-gradnulici

-Svedoci ste da se ove godine mnogo radilo na infrastrukturnim radovima u gradu i naseljenim mestima. Sada se rade periferni delovi grada, na Gradnulici je odrađeno mnogo projekata a lepo idu i radovi na Bagljašu – naglasio je gradonačelnik Janjić, najavljujuđi nastavak realizacije zacrtanih planova.

O detaljima radova koji se trenutno izvode govorio je direktor Javnog preduzeća “Direkcija za izgradnju i uređenje Grada Zrenjanina” Goran Kravarušić.

-U toku su radovi na rekonstrukciji četiri ulice u Mesnoj zajednici “Gradnulica”, a sredstva su obezbeđena iz fnda naftne rente i budžeta grada. U toku su završni radovi u Ulici Mileta Krunića a nakon toga kreće rekonstukcija kolovoza u još tri ulice, u Resavskoj, Ljubice Odadžić i Dimitrija Dimovića. Vrednost radova je 13 miliona dinara a izvođač je firma “Saša inženjering” iz Novog Sada – precizirao je Kravarušić, uz napomenu da je rekonstrukcija trotoara u delu Stražilovske ulice u MZ “Sonja Marinković” u toku.

-Rekonstuiše se trotoar u dužini od 1.500 metara, vrednost radova je dva miliona dinara a izvođač radova je “Eko gradnja iz Zrenjanina – naglasio je Kravarušić.

Obilasku radova prisustvovali su i čelnici mesnih zajednica u kojima se izvode radovi.

-Pored radova koji su u toku planiramo i presvlačenje ulica Vladimira Cvetkova i Todora Manojlovića, a u toku je izrada projektne dokumentacije za kompletnu rekonstrukciju puta u Ulici Cara Dušana – najavio je predsednik Saveta MZ “Gradnulica “Siniša Vukić.

I na Bagljašu planiraju nastavak radova, kaže zamenica predsednika Saveta MZ “Sonja Marinković” Svetlana Grujić.

-Planira se nastavak radova na stazi u ulici Dušana Vasiljeva, gde se predviđa i postavljanje klupa – napominje ona.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Evo „stručnjaka“ ponovo na licu mesta da provere radove i da nam ispričaju nove nebuloze i obmane tj.laži. Miozerija, kaže od naftne rente se finansira infrastruktura. Koja bruka i sramota, to je toliko mizerno u odnosu što je opljačkano nafte i gasa da postaje smešno tako nešto i pominjati. Da li su gradonačelniku i njegovim satelitima vrane popile mozak pa ne može da shvati da se tu radi o pljački Zrenjanina i Kikinde tj Srednjeg i Severnog Banata. Nažalost, to su sve likovi koji su prodali interese grada, a koji se ne bore za pravu stvar – za vraćanje svega što je opljačkano od grada a radi se o više stotina miliona Eura samo za nekoliko godina unazad. aovo što rade je čista lakrdija i sramota a i ortodoksna demagogija. Kakva vlast?

sinovoz