Grad YTOP

PRVI SNEG VOZAČIMA ZADAO OZBILJNE GLAVOBOLJE

ZRENJANIN – Prvi sneg i ove godine doneo je nevolje zrenjaninskim vozačima. Prema informacijama do kojih je došao portal zrenjaninski.com, nadvožnjaci i mostovi na glavnim putevima koji prolaze kroz grad nisu tretirani na vreme, pa se već pre 7 sati na nadvožnjaku dogodio lančani sudar. Za ove deonice nadležni su “Putevi Srbije”, a oni su održavanje poverili “Vojvodinaputu”.

sneg-putevi

– Nadvožnjak na kojem se jutros dogodio udes sa više učesnika, srećom bez povređenih, tretiran je ali kasno – kaže za portal zrenjaninski.com Igor Virijević, načelnik Komunalne policije. – Nadvožnjak je u nadležnosti “Puteva Srbije”, a nadzor sprovode njihovi ljudi. Kako nam se ova situacija ne bi ponovila, dogovorili smo se da komunalna policija u sklopu svojih patrolnih aktivnosti obilazi i ono što nije u našoj nadležnosti i da upozori nadležne. Ukoliko saradnja ne da rezultate, mi ćemo naložiti “Eko gradnji” da ona tretira i te puteve, a onda naplati od onih koji su nadležni, a ne urade posao, ističe Virijević i dodaje da građani zaslužuju očišćene i bezbedne puteve, a nisu obavezni da znaju ko je za šta nadležan.

“Vojvodinaput”, kojem “Putevi Srbije” uporno poveravaju održavanje magistralnih puteva u ovom delu Banata, već godinama je u problemu. Zbog neizvršenih obaveza, imovina im se rasprodaje po tužbama poverilaca.

“Eko gradnja” koja je zadužena za održavanje lokalnih puteva jutros je svoj posao obavila na vreme.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • “Eko gradnja” održava puteve u opštini Sečanj i svi putevi su očišćeni u ranim jutarnjim satima.

sinovoz
FAM