Grad Vesti Zrenjanin

Prodaju se parcele za izgradnju pogona i stambenih objekata

industrijska zona

Grad Zrenjanin raspisao je novi oglas o prodaji građevinskog zemljišta, kako za izgradnju proizvodnih pogona, tako i za stambenu izgradnju.

 

U Radnoj zoni Bagljaš prodaje se parcela od 32.901 kvadratni metar po početnoj ceni od 943,5 dinara po kvadratu. Predmet otuđenja može biti i deo te parcele, ali ne u površini manjoj od 1.000 metara kvadratnih, i to u slučaju izgradnje proizvodnih pogona industrije, teretnih terminala i velikih skladišta. Za benzinske pumpe minimalno je da otuđena površina bude 1.500 kvadrata, dok je za izgradnju ostalih objekata minimalna površina parcele 800 kvadrata.

 

U Radnoj zoni Jugoistok 2B prodaju se dve parcele, površine od 50.000 i 20.000 kvadrata, po početnoj ceni od 943,5 dinara za kvadrat.

 

Pročitajte još: Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla postrojenje za preradu vode

 

Za porodičnu izgradnju ili izgradnju stambeno-poslovnih objekata u ponudi je nekoliko lokaliteta. Na lokaciji „Uroš Predić“ nudi se parcela od 386 kvadrata po ceni od 3.251,5 dinara po kvadratu. U Baranjskoj se nudi pet parcela, a početna cena na ovom lokalitetu je 2.168 dinara po kvadratu. Ista cena je predviđena i za Prvomajsku ulicu, ulicu Vladimira Cvetkova, i lokalitete „Dragica Pravica“ i „Nada Dimić“. U Stražilovskoj ulici cena po kvadratu je 2.568,5 dinara.

 

Nude se i dve parcele u ulici Žarka Turinskog, namenjene za izgradnju objekata za sport i rekreaciju, a početna cena je 2.168 dinara po kvadratu. Jedna parcela je površine 32.901, a druga 2.049 kvadratnih metara.

 

Pravo učešća na oglasu imaju sva fizička i pravna lica. Oglas je otvoren do 15. jula, a otvaranje ponuda biće tri dana kasnije.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz