Grad Vesti Zrenjanin

Prodaju se parcele za izgradnju pogona i stambenih objekata

industrijska zona

Grad Zrenjanin raspisao je novi oglas o prodaji građevinskog zemljišta, kako za izgradnju proizvodnih pogona, tako i za stambenu izgradnju.

 

U Radnoj zoni Bagljaš prodaje se parcela od 32.901 kvadratni metar po početnoj ceni od 943,5 dinara po kvadratu. Predmet otuđenja može biti i deo te parcele, ali ne u površini manjoj od 1.000 metara kvadratnih, i to u slučaju izgradnje proizvodnih pogona industrije, teretnih terminala i velikih skladišta. Za benzinske pumpe minimalno je da otuđena površina bude 1.500 kvadrata, dok je za izgradnju ostalih objekata minimalna površina parcele 800 kvadrata.

 

U Radnoj zoni Jugoistok 2B prodaju se dve parcele, površine od 50.000 i 20.000 kvadrata, po početnoj ceni od 943,5 dinara za kvadrat.

 

Pročitajte još: Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla postrojenje za preradu vode

 

Za porodičnu izgradnju ili izgradnju stambeno-poslovnih objekata u ponudi je nekoliko lokaliteta. Na lokaciji „Uroš Predić“ nudi se parcela od 386 kvadrata po ceni od 3.251,5 dinara po kvadratu. U Baranjskoj se nudi pet parcela, a početna cena na ovom lokalitetu je 2.168 dinara po kvadratu. Ista cena je predviđena i za Prvomajsku ulicu, ulicu Vladimira Cvetkova, i lokalitete „Dragica Pravica“ i „Nada Dimić“. U Stražilovskoj ulici cena po kvadratu je 2.568,5 dinara.

 

Nude se i dve parcele u ulici Žarka Turinskog, namenjene za izgradnju objekata za sport i rekreaciju, a početna cena je 2.168 dinara po kvadratu. Jedna parcela je površine 32.901, a druga 2.049 kvadratnih metara.

 

Pravo učešća na oglasu imaju sva fizička i pravna lica. Oglas je otvoren do 15. jula, a otvaranje ponuda biće tri dana kasnije.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM