Grad

Problem sa vodom na pešačkoj stazi kod nadvožnjaka biće trajno rešen

pesacka staza nadvoznjak

Povodom teksta koji je juče objavio portal zrenjaninski.com o tome da se građani žale na vodu i blato koji im otežavaju kretanje po pešačkoj stazi kod nadvožnjaka, reagovalo je Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.

 

Kako se navodi u dopisu, u toku izvođenja radova na toplovodu kod nadvožnjaka na Bagljašu, koje obavlja JKP „Gradska toplana“, pretače se voda u atmosfersku (kišnu) kanalizaciju i usled veće količine te vode i nastalog zagušenja dolazi do njenog izlivanja na šahtu na stazi pored nadvožnjaka.

 

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su u više navrata intervenisale i uz pomoć specijalizovanih vozila za odgušenje kanalizacione mreže rešavale nastali problem, koji se kasnije ponavljao.

 

– JKP „Vodovod i kanalizacija“ će ponovo, kao i više puta do sad, intervenisati i uz pomoć pomenutih vozila iscrpeti vodu iz cevi kišne kanalizacije. Problem će trajno biti rešen završetkom radova JKP „Gradska toplana“ na pomenutom toplovodu. Napominjemo da JKP „Vodovod i kanalizacija“ uslužno za Grad Zrenjanin vrši održavanje javne atmosferske kanalizacije i deluje na osnovu naloga gradskih inspekcijskih službi, a u slučajevima koji otežavaju kretanje pešaka i na poziv samih građana i mesnih zajednica, što je više puta bio slučaj i kod ovog problema – objašnjava za portal zrenjaninski.com Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Podeli članak

4 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Problem će biti trajno rešen, tako što će zabraniti prolaz, jer toplana i vodovod mogu da rade šta hoće.

    • Kakve veze sa tim ima toplana? A kako da se promene cevi a da se ne iskopa? Hajde pametnice glupa objasni.

  • Kada će vodovod to da sanira? Ako nema vremena imam ja, spreman je šljunak, pesak i lepak za pločice. Sve izmešam u nedelju u 12h i zatvorim šaht i više neće biti problema sa izlivanjem vode. Pozivam ljude da otvore radove presecanjem vrpce.

sinovoz