Grad YTOP

PROBLEM SA POSTROJENJEM ZA VODU BIĆE PREVAZIĐEN

Gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović

ZRENJANIN – Prilikom posete Zrenjaninu predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića bilo je novinarskih pitanja na temu prečistača za preradu pijaće vode i problema oko njegovog puštanja u rad.

 

Gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović

 

– Očigledno je, na osnovu parametara koje izdaje ovlašćena laboratorija, da postrojenje za preradu vode gradu isporučuje kvalitenu vodu, i to je suština. Formalni deo problema tiče se uslova koji su propisani zakonom, po kojima je moguće, ili nije moguće, isporučivati pijaću vodu građanima određene lokalne samouprave. Između ta dva problema, suštinskog kvaliteta i forme, mi ćemo u narednim nedeljama i mesecima pokušati da pronađemo rešenje – najavio je Mirović.

 

I gradonačelnik Čedomir Janjić naglasio je da lokalna samouprava sve čini da se problem prevaziđe.

 

– Imamo različita tumačenja zakonske regulative, ali ćemo mi problem prevazići. Rešićemo to veoma brzo – obećao je Janjić

Podeli članak

5 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Viđe lepotana kako se zdrave, a građani i dalje nemaju zdravu vodu. U poverenju ću vam reći da je g.gradonačelnik to obećao pre neku godinu, naravno da je slagao već po ko zna koji put. Još jedan dokaz da je sadašnja vlast najgora u istoriji Zrenjanina i Vojvodine. Oni su divni i krasni i vode nas u sigurnu propast a grad Zrenjanin u bedu i siromaštvo.

  • Biće i to uskoro. Još samo da se dogovore sitni detalji oko toga kome kajmak a kome varenika i raja može da uživa do mile volje.

  • Samo lud čovek može da pije taj otrov iz česme koji će nam servirati ove mutikaše i profiteri.Dragi građani čestitam vam na najskupljoj tehničkoj vodi u regionu,kada vas „opale“ po džepu zaboravićete kako izgleda tuš kabina.

  • „Rešićemo to veoma brzo“…
    E pa, građani Zrenjanin nemaju Alchajmera!
    „Tender do 1. jula (2014.), a zdrava voda sredinom 2015…“ (Novosti, 24. april 2014)!

sinovoz