Grad YTOP

PRIVREMENO PREKINUTO OČITAVANJE VODOMERA

Javnog komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – Niske temperature i sneg privremeno su prekinuli prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP “Vodovod i kanalizacija”, koje je počelo 12. marta u samom Zrenjaninu i šest sela – Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu.

 

Nastavak očitavanja vodomera uslediće čim se vremenske prilike poboljšaju, o čemu će korisnici blagovremeno biti obavešteni putem sajta i Fejsbuk stranice preduzeća, kao i putem sredstava informisanja.

 

Svi korisnici koji su u prilici da očitaju svoje vodomere mogu javiti očitana stanja najkasnije do 25. marta i to na jedan od ponuđena tri načina:

 

Telefonom: svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344, 593-003

 

SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24h)

 

Slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24h)

 

Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera.

 

“Zbog najavljenih niskih temperatura, koje mogu mogu prouzrokovati smrzavanje i ozbiljna oštećenja vodomera i unutrašnjih vodovodnih instalacija u objektima, i ovom prilikom podsećamo korisnike da ih zaštite i utople nekim termoizolacionim materijalom. Smrzavanje i pucanje vodomera ili cevi može prouzrokovati prekid vodosnabdevanja u objektima i izdvajanje novčanih sredstava za sanaciju nastalih kvarova”, navodi se u saopštenju JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Podeli članak
sinovoz
FAM