Grad

Preduzeće „Čistoća i zelenilo“ podržalo društveno odgovornu akciju

Čistoća i zelenilo

Grad Zrenjanin i JKP „Čistoća i zelenilo“ priključili su se društveno odgovornoj akciji pod nazivom „Ne prljaj. Nemaš izgovor“, koju je danas, na Žitnom trgu, organizovala jedna kompanija.

 

– Svako jutro zateknemo čiste ulice, ali apelujemo na građane da vode računa i kada se veliki koncerti i manifestacije održavaju u našem gradu, odnosno da čaše i papire odlažu na predviđeno mesto. Takođe, apelujemo na mlade da nam čuvaju i parkove i jezera, jer smo svedoci koliko često po jezeru plutaju čaše i flaše, a svi znamo da im mesto nije tamo – izjavio je ovom prilikom Duško Radišić, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

 

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ već treću godinu zaredom dalo je punu podršku ovoj akciji. U ime ovog preduzeća, prisutnima se obratila portparolka „Čistoće i zelenila“ Danijela Tančić, koja je istakla da ovakve akcije služe da se podigne ekološka svest kod građana, ali i da se obezbedi što čistija okolina u toku manifestacije „Dani piva“.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • „Ne prljaj. Nemaš izgovor“

  IMAM I TO „K’O KUĆA“!!!
  SAD, SKORO, POVISILI STE CENU VAŠIH USLUGA (TREBA VAM NOVACA, VALJDA), ZA 15%!, BEZ OBRAZLOŽENJA I PITANJA KORISNIKA VAŠIH „USLUGA“!!!???
  U GRADU NEMA JAVNOG WC-A, A, ZA OVE DANE, ODOŠE MILIONI!!!
  U TZV. „NASELJENIM MESTIMA“ OVOG „Grada“, IMA IH 22, NEMA NI JEDNOG VELIKOG KONTEJNERA, NA IZLAZIMA, PREMA POLJIMA I DR., NA KOJIMA POLJOPRIVREDNICI RADE, DA BI SE TU OSTAVILA AMBALAŽA, POSLE PRSKANJA I SL., A, U STATUTU „Grada“ PIŠE DA STE VI ZADUŽENI ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE, NA CELOJ NJEGOVOJ TERITORIJI!!!
  ILI, DAJTE SELIMA PARE, PREDVIĐENE ZA TU NAMENU, PA ĆE SELA SAMA ORGANIZOVATI IZNOŠENJE SMEĆA I OSTALOG, KAO ŠTO JE RAĐENO, DOK SU BILA OPŠTINE, DO 1961.
  TERATE KERA „POD SLAMU“, A, NEMATE SLAME, ŠTO BI LALA REK’O!!!
  DOK NE POSTAVITE, SVUGDE-DOVOLJNO, „SKUPLJAČE SMEĆA“-KONTEJNERE I DR., PAROLA VAM „NE PIJE VODU“!!!
  PREKOR IZ ELEMIRA!

 • Obavezno čistite od stakla ispod suvog mosta i posle saobraćajnih nezgoda, a ne ko do sad da sve ostane po putu.

sinovoz