Grad YSLAJDER

POZIV VOLONTERIMA DA UČESTVUJU U ČIŠĆENJU TURISTIČKOG KOMPLEKSA PESKARA

ZRENJANIN – Udruženje građana „Celulit plaža“ poziva sve zainteresovane građane i volontere da se prijave za učešće u akciji čišćenja smeća, bagrenja i trave oko jezera na turističkom kompleksu Peskara.

Prijave i pitanja primaju se putem telefona 060 578 93 30, ili u restoranu „Malo jezero“ na Peskari. Potrebni su volonteri sa trimerom, sekirama, makazama za granje i vilama, kako bi se bagrenjaci i stara trava oko oba jezera pokosili i zajedno sa smećem utovarili u kontejnere i uklonili sa našeg lepog šetališta.

Ovo je prva među akcijama Udruženja „Celulit plaža“. Inicijativu je pokrenula Daniela Tepić, osnivačica udruženja, a akciji su se pridružili informativni portal zrenjaninski.com, kao i Komunalna policija, koja je zabeležila stanje i uradila neophodne korake za početak akcije.

„Celulit plaža“ je udruženje iz Zrenjanina koje su osnovali građani koji se godinama kupaju na travnatoj plaži na Malom jezeru turističko – rekreativnog kompleksa Peskara. Udruženje ima za cilj uređenje travnate plaže i brigu o održavanju kupališta, ali želi svoje aktivnosti da proširi i na ekološke i humanitarne akcije.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz