Grad YSLAJDER

POSTAVLJENE KAMERE NA GRADILIŠTU, KRENUO PRENOS UŽIVO

ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ saopštilo je da je na gradilištu postrojenja za prečišćavanje pitke vode postavljena kamera i da je ona od danas u funkciji, tako da svi građani mogu uživo, putem interneta, da prate tok radova. Video strim preko kojeg se emituje snimak uživo nalazi se na zvaničnoj stranici Grada Zrenjanina.

kamere-fabrika-vode

– Postavljanje kamere na gradilištu i prenos radova uživo je rezultat dogovora između konzorcijuma firmi koji je u postupku javne nabavke dobio posao prečišćavanja vode, Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ i Grada Zrenjanina. I do sada smo bili otvoreni prema javnosti u vezi svih informacija vezanih za izgradnju postrojenja za prečišćavanje vode, a tako će biti i ubuduće – poručio je rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“ Siniša Gajin.

On dodaje da građani sada imaju priliku da uživo prate tok radova, a naročito oni koji imaju rezerve i koji su skeptični po pitanju završetka celokupnog projekta, zahvaljujući kojem će biti rešen višedecenijski problem Zrenjaninaca.

Informaciju o postavljanju kamera na gradilištu prvi je objavio portal zrenjaninski.com, još 19. oktobra, a više o tome možete pročitati ovde.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Farsa i lakrdija se nastavljaju. Ovi stručnjaci iz vlasti hoće da građane načine maloumnim i nepismenim. Do sada je bilo laži i obmana na pretek, pa sad rešili da to sve zabeleže u video zapisu. Uzgred, čistu i zdravu vodu smo trebali da imamo još pre dve godine a iz vlasti ni jedan stručnjak nije odgovarao za svoj loš i nestručan rad. Ovi iz SNS će totalno upropastiti naš grad, ali ipak verujem da će im uskoro doći kraj vladavine.

sinovoz