Grad Vesti Zrenjanin

POŠTA SRBIJE: Svi detalji u vezi sa prodajom neisporučenih pošiljki

pošta srbije
Foto: Pošta Srbije

Vest da je Pošta Srbije oglasila javnu prodaju robe iz „neisporučivih“ pošiljki i da će se prodaja obaviti u Zrenjaninu izazvala je ogromnu pažnju naših čitalaca.

 

Iako je juče saopšteno da će javna prodaja biti organizovana u ponedeljak, 25. marta, nisu navedeni nikakvi drugi detalji. Našoj redakciji javio se veći broj čitalaca koji nas je pitao u kojim prostorijama će biti održana prodaja, u koliko sati počinje i ko sve u njoj može da učestvuje. Zato je portal zrenjaninski.com zatražio odgovor od Javnog preduzeća „Pošta Srbije“.

 

„Javna prodaja sadržaja neisporučivih pošiljaka u Područnoj jedinici „Zrenjanin“ biće održana u ponedeljak, 25. marta, s početkom u 10 časova. Prodaja će se obaviti u šalter sali pošte 23101 Zrenjanin, Pupinova 1. Pravo učešća u prodaji imaju sva fizička i pravna lica. Kupac je dužan da robu odmah plati u gotovini i da je preuzme odmah nakon izvršene prodaje. Na kupljenu robu nemate prava na reklamaciju“, navodi se u odgovoru koji nam je dostavljen.

 

Kupcima će biti ponuđena roba sadržana u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja.

 

Podsetimo, na spisku se nalaze obuća i odeća, knjige, kozmetika, tehnička i kompjuterska oprema, laptopovi, cigarete i briketi, a većina robe klasifikovana je kao polovna.

 

Početne cene za svaku od roba na „poštanskoj rasprodaji“ su od 50 do 1.000 dinara.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz