Grad Vesti Zrenjanin

POŠTA SRBIJE: Svi detalji u vezi sa prodajom neisporučenih pošiljki

pošta srbije
Foto: Pošta Srbije

Vest da je Pošta Srbije oglasila javnu prodaju robe iz “neisporučivih” pošiljki i da će se prodaja obaviti u Zrenjaninu izazvala je ogromnu pažnju naših čitalaca.

 

Iako je juče saopšteno da će javna prodaja biti organizovana u ponedeljak, 25. marta, nisu navedeni nikakvi drugi detalji. Našoj redakciji javio se veći broj čitalaca koji nas je pitao u kojim prostorijama će biti održana prodaja, u koliko sati počinje i ko sve u njoj može da učestvuje. Zato je portal zrenjaninski.com zatražio odgovor od Javnog preduzeća “Pošta Srbije”.

 

“Javna prodaja sadržaja neisporučivih pošiljaka u Područnoj jedinici “Zrenjanin” biće održana u ponedeljak, 25. marta, s početkom u 10 časova. Prodaja će se obaviti u šalter sali pošte 23101 Zrenjanin, Pupinova 1. Pravo učešća u prodaji imaju sva fizička i pravna lica. Kupac je dužan da robu odmah plati u gotovini i da je preuzme odmah nakon izvršene prodaje. Na kupljenu robu nemate prava na reklamaciju”, navodi se u odgovoru koji nam je dostavljen.

 

Kupcima će biti ponuđena roba sadržana u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja.

 

Podsetimo, na spisku se nalaze obuća i odeća, knjige, kozmetika, tehnička i kompjuterska oprema, laptopovi, cigarete i briketi, a većina robe klasifikovana je kao polovna.

 

Početne cene za svaku od roba na “poštanskoj rasprodaji” su od 50 do 1.000 dinara.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM