Grad YTOP

PODELA NOVEMBARSKIH RAČUNA ZA USLUGE „VODOVODA“

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – Prvog dana decembra, na adrese korisnika u Zrenjaninu i selima počela je podela novembarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ i planirano je da se ona završi do utorka, 12. decembra.

 

vodovod
JKP „Vodovod i kanalizacija“

 

Korisnici u Čenti, Orlovatu, Tomaševcu i jednom delu Melenaca su zaduženi na osnovu očitanog ili javljenog stanja, jer je u tim selima poslednje ovogodišnje očitavanje obavljeno tokom novembra, dok su korisnici u ostalim selima i u Zrenjaninu, gde je poslednje ovogodišnje očitavanje vodomera završeno tokom oktobra, zaduženi akontativno ili na osnovu javljenog stanja.

 

Svi korisnici koji u zimskom periodu, dok se ne obavlja očitavanje vodomera, žele da budu zaduženi na osnovu stvarno utrošenog stanja, a ne akontativno na osnovu potrošnje u prethodnom periodu, potrebno je da stanje svojih vodomera jave najkasnije do 25-og u mesecu, pozivom na jedan od tri telefona: 535-773, 530-344 ili 593-003, slanjem sms poruke na 064/811 60 99 ili i-mejla na sluzba.ocitavanja@vikzr.rs 

 

– Podsećamo korisnike da reklamacije na račun za novembar mogu podneti najkasnije do 20. decembra, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i odbaciće se kao neblagovremene – napominje Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANJA, ili i-mejlom na info@vikzr.rs

 

Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom, kao i kod prijave stanja vodomera, obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

 

Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/ 024 – 023.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz