Grad YTOP

POČELA VELIKA PRODAJA SADNOG MATERIJALA

ZRENJANIN – U rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala. Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća i drugog, u ovom rasadniku po veoma povoljnim cenama možete kupiti i kalemljene lišćare i četinare koji vrlo atraktivno izgledaju.

cistoca-i-zelenilo-rasadnik

„Cene sadnog materijala zavise od veličine, starosti i vrste biljke. Takođe, počela je prodaja viola, u narodu poznatije kao cveće „dan i noć“, i imamo ih u raznim bojama, a osim njih nudimo i ukrasni kupus. Cena rasada cveća je 35 dinara po komadu. Osim sadnog materijala u ponudi imamo i malč koji ima višestruku ulogu – osim što dekorativno izgleda, on sprečava isušivanje zemljišta, održava njegovu temperaturu i štiti od nastanka korova. Imamo ga u više boja“, poručuju iz rasadnika JKP „Čistoća i zeleniolo“, koji se nalazi u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica).

Građani osim velikog izbora kvalitetnog sadnog materijala u „Čistoćinom“ rasadniku, uz kupovinu, mogu dobiti sve informacije i stručne savete u vezi sa sadnjom, negom i održavanjem biljaka.

Sve informacije možete dobiti pozivanjem na broj 562-107. Radno vreme svakog radnog dana i subotom je od 7 do 15 časova.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz