Grad Vesti Zrenjanin

Ovako je izgledala javna prodaja neisporučenih pošiljki (Foto)

javna prodaja neisporučenih pošiljki

Javna prodaja robe iz neisporučenih pošiljki obavljena je danas u zgradi Pošte Srbije, u Zrenjaninu. U kupovini je učestvovalo nekoliko desetina naših sugrađana.

 

Pre početka prodaje, koja je bila zakazana za 10 časova, zainteresovani su imali priliku da sat vremena razgledaju izloženu robu. A najviše je bilo garderobe i obuće, zatim polovnih mobilnih telefona, bušilica, brusilica i drugih alatki, knjiga, romana i drugih sitnica.

 

Zanimljivo je da je bilo i nekoliko pakovanja eko briketa, kao i jedan drveni konjić za dečju zabavu.

 

Cene su bile veoma prihvatljive. Međutim, nije bilo licitacije već su učesnicima javne prodaje deljeni brojevi i po brojnom redosledu mogli su da kupuju.

 

– I prethodne tri prodaje urađene su deljenjem brojeva pre početka. Učesnicima je rečeno da se dogovore, da uzimaju nekoliko stvari, pa puste naredne da i oni kupuju – kaže Dejan Đorđević, predsednik komisije koja organizuje prodaju neisporučenih pošiljki.

 

javna prodaja neisporučenih pošiljki

 

Podeli članak

5 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Ostale sve same sitnice, nakon što su vrednije stvari podeljene između onih koji su imali mogućnost da zavire u pakete pre običnih građana…

  • Istina je da su prvih troje pokupili sve što je i vredelo nešto, ja sam došla u pola devet bila 10ta i nisam stigla ništa da kupim, treba drugačije da se organizuje ovako je glupo

sinovoz