Grad Vesti Zrenjanin

Ovakav haos po ulicama zatiču komunalni radnici (Foto)

komunalni radnici

Komunalni radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina poslednjih nedelja intenzivno rade na uređenju grada.

 

Na terenu se svakog dana nalazi maksimalan broj radnika, a angažovana je i raspoloživa mehanizacija.

 

Kako saopštavaju iz JKP „Čistoća i zelenilo“, mini deponije predstavljaju konstantan problem. Na mestu uklonjene deponije, naime, za nekoliko dana se pojavi nova. To je bio slučaj sa smetlištima na uglu Petefijeve ulice, na početku ulice Cara Dušana, u neposrednoj blizini „Maksija“ na Bagljašu i na drugim lokacijama.

 

– Divlje deponije koje su uočene juče, kod saobraćajnog znaka u Banatskoj ulici, preko puta „Ideje“ u ulici Petra Bojovića, u naselju Bagljaš kod „Maksija“ i prema „Potkovici“, kao i oko kontejnera kod Šećerane, biće uklonjene danas u toku dana. Svi se moramo zajednički uključiti u rešavanje ovog problema, kako bismo živeli u čistom i uređenom gradu, što je u interesu svih nas – poručuje Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenillo“.

 

Pročitajte još: Gradski čelnici učestvovali u akciji „Nedelјa za čistiju Vojvodinu“ (Foto)

 

Ovo preduzeće najavljuje da će komunalni radnici nastaviti sa uređenjem grada.

 

– U narednim danima radićemo na uređenju raskrsnica i saobraćajnih znakova. Želja nam je da obezbedimo mnogo veću preglednost i bezbednost svih učesnika u saobraćaju – navodi Tančić.

 

U nastavku pogledajte fotografije sa terena.

 

 

Podeli članak

5 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • PA, GDE DA ODLAŽU-BACE SMEĆE, KADA, NIGDE KONTEJNERA, ILI SL. A, TAMO GDE IH IMA, NIKO IH NE PRAZNI, NAJČEŠĆE!!!???
    OBIĐITE „DIVNA“ AUTOBUSKA STAJALIŠTA-ČEKALIŠTA, BEZ REDA VOŽNJE I KOJE VOZAČI ODREĐUJU, KOJA SU „GRADSKA“, A, KOJE „SEOSKA“!!!???
    BLAGO NAMA, SA NJIMA!!!
    PREKOR IZ ELEMIRA!

  • Naročito ste zaslužili poverenje i saradljivost građana kad pošaljete ekipu da odjednom, bez propisane procedure, odluka, učešća javnosti i dozvola posečete ceo drvored (navodno ga spalite u svom kotlu, a možda i podelite glasačima vladajuće koalicije), glumite javnu nabavku male vrednosti, pa neznano gde (iako ste bili dužni da odgovorite) nabavite nove i preskupe sadnice, koje takođe ne održavate – baš kao i prethodne – propale od nemara. Ma, samo vi zapošljavajte neuke članove i arčite naše pare – sve će uskoro stići na naplatu!

sinovoz
FAM