Grad YSLAJDER

OTKRIVAMO KO JE DOBIO NOVAC OD NAFTNE INDUSTRIJE SRBIJE

NIS

ZRENJANIN – Na konkursu Naftne industrije Srbije „Zajednici zajedno“ odobrena su četiri projekta iz Zrenjanina, ukupne vrednosti 12,5 miliona dinara.

 

 

Na najviše novca može da računa Košarkaški klub „Proleter Naftagas“ – 4,5 miliona dinara, a novac je odobren za projekat nabavke opreme, košarkaških tabli, mrežica kako u hali tako i na svim terenima gde se odvijaju treninzi.

 

Fudbalski klub „Radnički“ dobiće 3 miliona dinara za završetak objekta – internata za smeštaj mladih sportista.

 

Na istu sumu – 3 miliona dinara, može da računa i Odbojkaški klub „Klek Srbijašume“ za završetak radova na Centru za treniranje u okviru osnovne škole u Kleku.

 

Sportsko društvo „Naftagas“ iz Elemira iz projekta „Zajednici zajedno“ dobiće 2 miliona dinara za organizovanje sportskih aktivnosti u selu.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Udelili mizeriju Zrenjaninu! Sramno i tužno.Koliko je samo novca danas otišlo u njihove džepove od pljačke nafte i gasa? Ovo što NIS radi je omalovažavanje i čista sprdnja. U tome im svesrdno pomaže lokalna vlast na čelu sa gradonačelnikom koja ništa ne radi po pitanju vraćanja Naftagas-a Zrenjaninu ili bar traže da se obešteti Zrenjanin ali ne u vidu naftne rente, već u udelu u profitu NIS i to svake godine. Naftna renta neka pripadne državi Srbiji a glavni deo treba da dobije Zrenjanin.

    • TAČNO TAKO, NIKOLA, ALI, DA OSTANE TAMO, GDE SE I PROIZVODE NAFTA I GAS, ŠTO ĆE REĆI, BOKI , ELEMIRU, MELENCIMA I DEO ZRENJANINU!!!
      Pozdrav iz Elemira!

sinovoz