Grad YTOP

ODLIČNA VEST ZA KUPAČE NA GRADSKOM BAZENU!

ZRENJANIN – Kupališna sezona na otvorenom gradskom bazenu počinje u sredu, 14. juna. Tog dana će kapije otvorenog bazena primiti prve kupače, a lepa vest je da će prva tri dana (sreda, četvrtak, petak) ulaz za sve biti besplatan!

 

bazenu

 

– Bazeni, i dečji i onaj za odrasle, prefarbani su posle dve godine specijalnom bazenskom bojom, osveženi su i lepi – kaže za portal zrenjaninski.com Bojan Mijatov, direktor Javne ustanove “Sportski objekti”. – Kod dečjih bazena postavili smo nove suncobrane, jer tamo nema dovoljno hladovine. Zaista se nadam da će Zrenjaninci ovog leta uživati na bazenima, ističe Mijatov.

 

Dobra vest je i da će ulaznice biti jeftinije za 10 dinara u odnosu na prošlu sezonu. Odrasli ulaz plaćaju 170 dinara, a deca do 12 godina – 80 dinara. Ulaz za decu do 5 godina je besplatan. Blok karata za 25 dana košta 3.250 dinara, za odrasle, i 2.000 dinara za decu do 12 godina

 

mijatov - bazenu
Bojan Mijatov

 

Radnim danima kupanje je planirano od 11 do 18.30 časova, a vikendom od 10 do 18.30 sati.

 

Zatvoreni bazen će nastaviti sa radom, ali samo za treninge plivanja, vaterpola i ronjenja.

 

U slučaju lošeg vremena, “Sportski objekti” će omogućiti sugrađanima kupanje u zatvorenim bazenima, a u tim slučajevima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Podeli članak
sinovoz
FAM