Grad

Novo priznanje Zrenjaninu, gradonačelniku uručena nagrada „Brand Leader“

Brand Leader Award

Gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću, na osmoj Biznis konferenciji „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2018“, uručena je nagrada „Brand Leader Award“. Nagrada je, na skupu u Sava centru u Beogradu, dodeljena Gradu Zrenjaninu za uspeh u oblasti nove strategije održivog razvoja i visokog globalnog pozicioniranja Zrenjanina kao turističke destinacije.

 

„Ovaj grad ima izuzetne nove investicione planove i strategije održivog razvoja i visokog globalnog pozicioniranja Zrenjanina kao poželjne turističke destinacije. Sve prednosti podneblja i položaja grada maksimalno su iskorišćene u oblikovanju specifičnog i atraktivnog turističkog proizvoda, koji je sinteza svega što je u okruženju tržišno interesantno, pozitivno i prepoznatljivo“, rečeno je u obrazloženju nagrade.

 

Brand Leader Award

 

Gradonačelnik Janjić je ocenio da je poslednjih meseci Zrenjanin veoma prisutan u medijima zbog pozitivnih dešavanja.

 

– Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da ispromovišemo grad Zrenjanin kao dobro mesto za investiranje. Jedna od najvećih investicija u Srbiji stiže u Zrenjanin, ali mi je veoma drago kada vidim da ljudi prepoznaju i ono što radimo u turizmu. Mi nemamo ni planinu, ni more, ali znamo da napravimo dobru manifestaciju, a to su potvrdili i ovogodišnji „Dani piva“. Ovakve nagrade samo su potvrda onog što radimo i u privredi i u turizmu i u ostalim segmentima – istakao je Janjić, prilikom prijema nagrade.

 

Brand Leader Award

 

Biznis konferencija „SEET 2018“ usmerena je ka prepoznavanju novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta, novih oblika povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta, sa akcentom na promociji prioritetnih turističkih destinacija, jačanju identiteta turistički ruta regiona, privlačenju turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciji receptivnog turizma.

 

Ove godine konferencija je okupila više od 400 delegata iz Evropske unije, Rusije, Kine, UAE, Turske, zemalja Jugoistočne Evrope, među kojima i Slovenije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Republike Srpske…

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz