Grad Vesti Zrenjanin

Nova vremenska prognoza za Vojvodinu i Zrenjanin

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za vikend u Vojvodini i gradu Zrenjaninu, sve popularnijeg specijalizovanog sajta VojvodinaMeteo, obećavajuća je u pogledu lepog vremena.

 

Za danas, 15. mart, za područje Vojvodine najavljeno je umereno do potpuno oblačno vreme sa kraćim sunčanim periodima. Biće suvo, a samo ponegde u poslepodnevnim satima moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar umeren, zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju i okretanju na jugozapadni.

 

Minimalne temperature od 2 do 4°C, a maksimalne od 12 do 14°C.

 

Za područje grada Zrenjanina prognozira se najviša dnevna temperatura do 13,3°C, uveče oko 8 stepeni.

 

Prvog dana vikenda, u subotu, 16. marta, vreme u Vojvodini biće bez bitnije promene. Preovladavaće promenljivo oblačno i većinom suvo. Tek ponegde moguća je po koja kap kiše. Vetar uglavnom umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u slabljenju.

 

Minimalne temperature u Vojvodini biće od 5 do 8°C a maksimalne od 17 do 20°C.

 

U Zrenjaninu, najniža temperatura 7,3 a najviša do 12,6 stepeni Celzijusa.

 

U nedelju 17. marta, u Vojvodini će biti pretežno sunčano uz dalji porast temperatura koje će biti iznad prosečnih vrednosti. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni.

 

Minimalne temperature u nedelju od 5 do 9°C a maksimalne od 21 do 24°C.

 

Što se tiče Zrenjanina, u 6 sati ujutro biće 5,7°C, do 14 časova imaćemo temperaturni skok na čak 21,3°C! U noćnimm satima temperatura će se spustiti na 11,4 stepeni.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM