Grad YSLAJDER

NOVA ULAGANJA MINISTARSTVA I GRADA U KRISTALNU DVORANU

Kristalna dvorana

ZRENJANIN – Gradski većnici u Zrenjaninu usvojili su danas predlog rešenja o rasporedu sredstava tekuće budžetske rezerve za završetak izgradnje Kristalne dvorane.

Kristalna dvorana

Gradonačelnik Čedomir Janjić, koji je predsedavao sednicom Gradskog veća, objasnio je da lokalna samouprava, zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta, kreće u završnu fazu realizacije projekta izgradnje Kristalne dvorane.

– Nekoliko važnih elemenata nije bilo urađeno, pre svega kada je reč o zagrevanju i hlađenju hale, kao i o toplotnom ulazu između Kristalne dvorane i „Medisona“. Od Ministarstva smo dobili 9 miliona dinara za završetak tog projekta, a mi ćemo uložiti dodatnih 22 miliona. Stoga smo danas usvojili odluku o korišćenju sredstava iz tekuće budžetske rezerve za taj projekat. Vrlo brzo ćemo krenuti i u realizaciju i konačno ćemo završiti Kristalnu dvoranu – kazao je Janjić.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Da li je moguće? Država Srbija poklonila Zrenjaninu toliki novac. Pa ovo je zaista smešno i žalosno. Još se gradonačelnik hvali sa tim. Bruka i sramota!!!

sinovoz
FAM