Grad YSLAJDER

NEKI PLACEVI KOŠTAJU TOLIKO DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI!

ZRENJANIN – Veliku pažnju javnosti privukao je tekst koji je nedavno objavljen na našem portalu o placevima iza Dečjeg dispanzera, čija se sudbina ne zna već deset godina. Taj tekst možete pročitati ovde.

plac-na-kojem-ce-poceti-gradnja-stovarista

Zrenjanin nema atraktivne lokacije za individualnu gradnju: nekada popularne, kao Gradnulica guvno ili čak i Zeleno polje, više nisu naročito zanimljive. Sve više Zrenjaninaca, koji žele da grade kuće, odlučuju se za kupovinu starih, spremnih za rušenje, kako bi došli do lokacije bliže centru. Tako se, na primer, u ulici Zorana Kamenkovića, jednoj od lepših u gradu, ovih dana zidaju dve nove kuće, na placu na kojima su bile stare.

Najskuplji placevi sa objektima za rušenje nalaze se u ovom trenutku u ulici Nikole Pašića, gde vlasnici za jedan traže 120.000, a za drugi 80.000 evra. Skupi su i placevi u ulici Žarka Zrenjanina, u Miletićevoj, u kojoj, kad se nađu, koštaju između 40.000 i 50.000 evra, što ne čudi, jer se Miletićeva polako pretvara u poslovnu ulicu. Zatim sledi Mala Amerika i okolina Karađorđevog parka.

Što su dalje od centra, placevi su sve jeftiniji, pa se tako plac na Duvanici ili na Zelenom polju može kupiti za 10.000 do 15.000 evra.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.