Grad YTOP

NA TRGU SLOBODE SE GASI KOMPLETNA RASVETA

Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Grad Zrenjanin i ove godine će se priključiti globalnoj akciji „Sat za našu planetu“, odlučeno je na današnjoj sednici Gradskog veća.

Foto: Dušan Bartolović

Izvestilac po ovoj tački Aleksandra Kandić je kazala da je reč o globalnoj akciji u koju se uključuju pojedinci, organizacije i institucije, sa zajedničkim ciljem da pošalju snažnu poruku da je moguće nešto preduzeti protiv klimatskih promena i da je moguće promeniti svakodnevne navike za dobrobit planete i svih nas koji na njoj živimo.

Akcija „Sat za našu planetu“ će biti sprovedena u subotu, 25. marta, u periodu od 20.30 do 21.30 časova, kada će na Trgu slobode biti ugašena kompletna rasveta.

Gašenje dekorativne i javne rasvete u centru grada doprinos je grada ovoj akciji, a na svakom pojedincu je da joj se priključi gašenjem svetla u svojim domovima.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Mogli su da ugase svetlo i 24. Marta, da se prisetimo kada su nas Vucicevi vlasnici fino bombardovali 3 meseca, da bi nam okupirali deo zemlje, ubijavsi nasu decu i civile, ruseci mostove, fabrike i bolnice…

sinovoz