Grad YTOP

NA RED DOŠLA REKONSTRUKCIJA PUTA ZRENJANIN – NOVI SAD

Put prema Novom Sadu

NOVI SAD – Na sastanku koji su u Novom Sadu održali predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak dogovorene su zajedničke aktivnosti na rekonstrukciji i izgradnji više deonica državnih puteva u Vojvodini.

Put prema Novom Sadu
Put prema Novom Sadu

Bilo je reči i o zajedničkim investicijama na obnovi putnih pravaca u manje razvijenim opštinama u Banatu.

Konstatovano je da što pre treba započeti rehabilitaciju državnog puta od Novog Sada do Zrenjanina, tim pre što su za taj posao već stvoreni neophodni preduslovi.

Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • To je trebalo uraditi već pre 10godina i to ne rehabiltacija kolovoza već je trebalo izgraditi autoput. Međutim. nikako da se novac usmeri ka Zrenjaninu i Banatu gde je potrebno mnogo šta uraditi. Bačka se gradi punom parom a i Srem, a Banat ništa. Šta je problem i zašto je to tako, to se nezna. Šra se dešava sa obilaznicom? Takođe svi ćute i oni koji treba da rade na tome, ne rade ništa. Verovatno ne smeju da talasaju jer će u protivnom izgubiti posao.

  • Ma zašto? Odličan put napravljen osamdeset i neke i već treba da se rekonstruiše? Rasipanje novaca.

  • TAČNO RAJKO, samo kada ga ne koristiš, a, od firme koja ga je radila, tražiti objašnjnje, ZAŠTO JE TAKO BRZO „PROPAO“!? Kao da se vozamo po šinama, a, ne po asfaltu!!!

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM