Grad

Mole se vozači da poštuju signalizaciju u toku trajanja radova

semafor

Danas će na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića (magistrala) i ulice dr Emila Gavrila biti isključen semafor zbog zamene dotrajalog semaforskog stuba. Raskrsnica će u naredne dve nedelje biti na režimu rada „žuti treptač„.

 

– Radi se o kompleksnom poslu, dotrajalo je i postolje, pa se mora izvršiti i zamena ankera, što opet podrazumeva livenje temeljne jame – kaže za portal zrenjaninski.com Siniša Berar, diplomirani inženjer saobraćaja u Javnom preduzeću za urbanizam. – Biće menjane i dotrajale vozačke i pešačke lanterne, kao i još jedan konzolni stub na istoj raskrsnici. Zato molimo građane da poštuju vertikalnu i horizontalnu signalizaciju u toku trajanja radova, ističe Berar.

 

U sklopu radova na redovnom održavanju, izvršiće se zamena još nekoliko vozačkih i pešačkih lanterni na raskrsnicama Bulevar Milutina Milankovića – Ive Lole Ribara i Bulevar Milutina Milankovića i Nikole Tesle, pa će dolaziti do kraćeg isključivanja semaforske signalizacije.

 

Iz Javnog preduzeća za urbanizam apeluju na vozače da narednih dana povećaju pažnju i oprez u saobraćaju, naročito na pomenutim deonicama, i da poštuju vertikalnu i horizontalnu signalizaciju kako ne bi dolazilo do saobraćajnih nezgoda i oštećenja na vozilima.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Još kada bi se setili da postave led svetla,da ne nagađamo koje svetlo trenutno gori na semaforu.

sinovoz