Grad YSLAJDER

LOŠA VEST ZA ZRENJANINCE, STALO POSTROJENJE ZA PRERADU VODE

postrojenje-za-vodu
Postrojenje za prečišćavanje vode

ZRENJANIN – Iz konzorcijuma firmi investitora, koje su izgradile postrojenje za preradu vode u Zrenjaninu, danas je prosleđeno saopštenje koje neće obradovati građane Zrenjanina.

 

postrojenje-za-vodu
Postrojenje za prečišćavanje vode

 

Evo i teksta saopštenja:

 

„Danas, 10. novembra, u 13 časova, prekinuli smo rad postrojenja za prečišćavanje vode, što znači da se snabdevanje grada vodom od tog momenta više ne vrši preko postrojenja.

 

Pošto obećano odobrenje za rad postrojenja ni danas nije pristiglo od nadležnog Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, a uspešno su završena sva predviđena ispitivanja koja su još jedanput potvrdila potreban kvalitet prečišćene vode prema Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće Republike Srbije, kako na samom postrojenju, tako i gradskoj mreži, bili smo prinuđeni na ovaj korak.

 

Podsećamo javnost da smo u proteklih desetak dana, čekajući odluku, vodu isporučivali potpuno besplatno, a da dnevni troškovi prevazilaze sumu od 4 hiljade evra.

 

Postrojenje će ponovo biti u funkciji, i grad će se snabdevati prečišćenom vodom za piće preko njega, onog momenta kada se dobije saglasnost nadležnog sekretarijata kojem je sva potrebna dokumentacija uredno predata“.

 

Saopštenje je potpisao Nenad Obradović, predstavnik konzorcijuma firmi investitora postrojenja za prečišćavanje pitke vode za grad Zrenjanin.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Nikakvo čudo!!
    Sad kreće politika, a „čista“ voda će poteći čim se oni gore na vlasti DOGOVORE da je čista!
    Repriza afere „Aflatoksin“….

sinovoz