Grad

Kristalna dvorana dobila najkvalitetniji parket, uskoro stižu i semafori

kristalna dvorana novi parket
Foto: Grad Zrenjanin

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, posetio je danas Kristalnu dvoranu, gde je završeno postavljanje novog parketa. Ovi radovi obavljaju se u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u košarci za žene.

 

Janjić se uverio da su svi radovi obavljeni u skladu sa zahtevanim standardima i u predviđenim rokovima. On je dobio potvrdu da Grad Zrenjanin, Javna ustanova “Sportski objekti” i Sportski savez grada čine sve što je neophodno da pripreme za jedan od najvećih ovogodišnjih sportskih događaja teku planiranom dinamikom.

 

– Želimo da učesnicima obezbedimo što bolje uslove, kako bi grad Zrenjanin bio predstavljen u najboljem svetlu. Postavljen je najkvalitetniji parket koji se može naći na svetskom tržištu, danske marke “Junkers”. Parket je licenciran od pet svetskih sportskih federacija. U slučaju da imamo priliku da organizujemo još neko veliko takmičenje, s ovakvim uslovima bićemo konkurentni – naglasio je direktor JU “Sportski objekti” Bojan Mijatov.

 

On je objasnio da je parket postavljen na površini od 1.130 kvadratnih metara. Vrednost investicije je 12,5 miliona dinara. Garancija je data na sedam godina, s tim da uz redovno korišćenje i održavanje, upotrebni vek parketa može da bude i dvadeset godina.

 

– Radove je finansirao Grad Zrenjanin. S punim pravom se ističe da je ovo grad sporta, kada se sagleda koliko se ulaže u infrastrukturu i uslove za same korisnike i za održavanje takmičenja – kazao je Mijatov.

 

Kako je naveo, očekuje se nabavka i postavljanje velikih LCD semafora i propratnih semafora, kao i led rasvete na tablama. Sve to će biti licencirano od strane Svetske košarkaške federacije. Planirano je i farbanje zidova i postavljanje staza za kretanje publike u boji sedišta.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • “Kristalna dvorana dobila najkvalitetniji parket,…”
  SAMO, NIKO DA KAŽE, KAKAV JE PARKET UGRAĐEN I, OD NADZORNOG ORGANA PRIMLJEN…!!!???
  DA LI NAS NEŠTO KOŠTA…?
  KO JE UGRADIO ONAJ IZVAĐENI I “KUD SE DENUO”…?
  ……………..?
  PITANJA IZ ELEMIRA!

  • “Postavljen je najkvalitetniji parket koji se može naći na svetskom tržištu, danske marke „Junkers“. Parket je licenciran od pet svetskih sportskih federacija”.

   “Vrednost investicije je 12,5 miliona dinara”.

   “Radove je finansirao Grad Zrenjanin”.

sinovoz
FAM