Grad YSLAJDER

JKP “ČISTOĆA I ZELENILO” SREDILO SVOJE DVORIŠTE, A MOŽE I VAŠE (FOTO)

cistoca-dvoriste
JKP "Čistća i zelenilo"

ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” u poslednje vreme akcenat stavlja na usluge koje se odnose na uređivanje zelenih površina, eksterijera i enterijera kako stambenog, tako i poslovnog prostora.

cistoca-dvoriste

– Kaže se da kada prvo središ svoje dvorište možeš da komentarišeš tuđe. Upravo iz tog razloga komunalni radnici su sređivali dvorište u kojem se nalazi naše preduzeće. U proteklom periodu uradili smo fontanu u dvorištu, koje je ukrašeno rasadom cveća i biljkama sa našeg rasadnika. Takođe, stolari su napravili spratne žardinjere u kojima je zasađeno cveće sa rasadnika, formirajući “cvetni zid”. Verujem da bi mnogobrojni građani želeli da im dvorište krase ovakvi radovi, pa im stojimo na raspolaganju – kaže Danijela Tančić, portparolka JKP “Čistoća i zelenilo”.

Stručnjaci ovog preduzeća građanima mogu projektovati i formirati zelene površine, kao i predložiti ideje oko uređivanja eksterijera i enterijera. Takođe, u ovdašnjem rasadniku se može kupiti kompletan sadni materijal za jesenju i prolećnu sadnju.

cistoca-i-zelenilo

– Na raspolaganju smo i oko održavanja zelenih površina, kada je u pitanju košenje trave, orezivanje žive ograde, krunisanje stabala, održavanje ruža i kompletnog zasađenog bilja, a radimo i hemijsku zaštitu viših i nižih rastinja. Takođe, naši stolari su na raspolaganju da izrade razne dekorativne predmete, kao i drvene stolove, klupe, ljuljaške, ukrasne bunare, drvene žardinjere za cveće, kućice za ptice… kako bi zelene površine bile upotpunjene – ističe Tančić.

Sve usluge se naplaćuju po važećem cenovniku JKP “Čistoća i zelenilo”. Za sve informacije i konsultacije možete kontaktirati broj 522-350 (sedište preduzeća), a broj Rasadnika je 562-107.

Podeli članak
sinovoz
FAM