Grad

Izletišta „Motel Šumica“ i Tisa spremni za doček izletnika i kampera za prvomajske praznike

Izletište na Tisi

Izletište na Tisi kod Aradca, kao i izletište „Motel Šumica“ danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima.

 

Izletište na Tisi

 

Obilazak je organizovan kako bi se čelnici lokalne samouprave uverili u spremnost ovih izletišta da prihvate kampere i izletnike tokom prvomajskih prazničnih dana.

 

Izletište na Tisi

 

Obišli smo danas ove dve lokacije znajući da će veliki broj naših građana posetiti ova izletišta tokom praznika. Uz par zamerki, mogu da istaknem da sam zadovoljan zatečenim stanjem i mislim da su Turistička organizacija i Javno stambeno preduzeće, uz pomoć JKP “Čistoća i zelenilo“ odradili posao uređenja na zadovoljavajući način. Zrenjaninci će imati gde da provedu prvomajske praznike u ugodnom ambijentu – istakao je gradonačelnik Janjić, najavljujući odmah posle praznika obimne radove na pripremi izletišra na Tisi za letnju sezonu.

 

Izletište na Tisi

 

Odmah posle praznika kreće rekonstrukcija talpe, koju smo praktično pokrpili prethodne godine. Nakon toga imaćemo bezbedan plutajući objekat i lokaciju na kojoj će biti dozvoljeno kupanje. Cilj je da izletište Tisa bude atraktivno i privlačno kao pre dve ili tri decenije. Naravno, uložićemo i u uređenje kupališta „Peskara“ – najavio je gradonačelnik Janjić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.