Grad YSLAJDER

GRADU USTUPLJENA ZGRADA DIREKCIJE ZA MERE I DRAGOCENE METALE

Direkcija za mere i dragocene metale

ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisao je danas sa Čedomirom Belićem, direktorom Direkcije za mere i dragocene metale, sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji koji podrazumeva ustupanje dela prostora zgrade Direkcije za potrebe grada.

– Zgrada je visoko funkcionalna i odlično infrastukturno opremljena, ali je nama postala prevelika – izjavio je Belić, dodavši da je reprezentativan objekat građen 2002. godine, a da je njegovo održavanje postalo veliki trošak za Direkciju koja funkcioniše u okviru Ministarstva privrede.

Za potrebe gradskih i republičkih službi ustupiće se oko 400 kvadrata korisnog prostora, a objekat ima i svoj parking.

– Ove godine predstoji nam renoviranje dela Gradske kuće, a i inače ove godine planiramo novu organizaciju rada gradskih službi. Prostor koji nam je ustupljen za nas mnogo znači, pogotovo što sam siguran da će i građani osetiti koristi od reorganizacije rada gradskih službi i, naravno, boljeg prostora – izjavio je nakon sastanka gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i dodao da se zna koje će službe biti smeštene u ovaj prostor, ali da još nije momenat da se to javno kaže.

U Direkciji za mere i dragocene metale, odnosno Grupi za kontrolu i nadzor, čije sedište je u Zrenjaninu a pokriva teritoriju i srednjeg, ali i južnog Banata, trenutno je zaposleno troje ljudi.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.