Grad

Gradonačelnik Janjić najavio radove na obilaznici u oktobru

obilaznica

Prilikom obilaska radova u Bosanskoj ulici, gradonačelnik Čedomir Janjić najavio je nove infrastrukturne poduhvate u našem gradu, među kojima su i radovi na obilaznici.

 

-Počela je izgradnja kružne raskrsnice kod glavne autobuske stanice i na ulasku u industrijsku zonu, na putu prema Beogradu. Očekujemo i da krenu radovi na obilaznici, najavljeno je da će početkom oktobra krenuti ili gradnja mosta ili deo kraka kroz gradnulički atar, jer je novac obezbeđen, imamo i izvođača i radovi bi trebali ubrzo da počnu – naglasio je Janjić, ocenjujući ovu najavu kao sjajnu vest za Zrenjanince.

-Svi problemi koji su bili prepreka za nastavak gradnje su otklonjeni, i oko eksproprijacije i oko izdavanja dozvola u pokrajini, a sada i oko sredstava za nastavak radova – istakao je Janjić.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Da li je predviđeno da se uradi obilaznica u skladu sa brzim putevima za Borču i Novi Sad? To znači da bi trebalo odmah uraditi obilaznicu sa po dve trake u oba smera. Da li neko razmišlja o tome, pošto je izgradnja berzih puteva u hitnom postupku, a to je i jedan od uslova kineskih ivestitora. Drugim rečima, to su naša posla. Zašto ne sve uraditi nego će se posle naknadno to uraditi. To je i skuplje i neefikasno. Gradonačelniče, razmislite Vi i Vaši stručnjaci da se ovome pristupi ozbiljno i uradi posao u jednom cugu!

sinovoz
FAM