Grad

Građani glasaju za projekte čiju će realizaciju finansirati kompanija NIS

NIS

Kompanija NIS pozvala je građane Zrenjanina, Žitišta i Novog Bečeja da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno 2018“.

 

Građani će moći da glasaju putem sajta www.zajednicizajedno.nis.eu i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici.

 

Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi već deset godina s ciljem poboljšanja uslova života građana iz 12 gradova i opština u kojima kompanija posluje.

 

Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju preko 900 projekata, a ukupan budžet programa „Zajednici zajedno“ u 2018. godini je na nivou od 114,5 miliona dinara.

 

Na ovaj način NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • NIS ne treba ništa da nam poklanja, već treba da vrati ono što je opljačkano eksploatacijom nafte i gasa u prethodnih 10 i više godina. Najviše su opljačkani Srednji Banat i Severni Banat, a to što kao nešto pomažu lokalne zajednice je sve nebuloza i prodavanje magle grtađanima.

sinovoz
FAM