Grad

GRAĐANI ĆE U UTORAK MOĆI DA OBIĐU POSTROJENJE ZA VODU

postrojenje-za-vodu
Postrojenje za prečišćavanje vode

ZRENJANIN – JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina i konzorcijum preduzeća – izvršioca usluge prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin pozivaju građane da u utorak, 7. novembra, posete postrojenje za prečišćavanje vode.

 

postrojenje-za-vodu
Postrojenje za prečišćavanje vode

 

U utorak će kapije biti otvorene za sve građane koji žele da obiđu postrojenje, pogledaju objekte i opremu i upoznaju se sa načinom rada postrojenja.

 

Posete postrojenju su planirane u dva termina – prvi, prepodnevni, od 10 do 11 časova, i drugi, popodnevni termin, od 15 do 16 časova. Želja je da se na ovaj način pruži prilika i građanima koji su u radnom odnosu da posete postrojenje.

 

Kretanje kroz postrojenje biće organizovano po grupama koje će predvoditi inženjeri i zaposleni u „Sinerteku“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina, koji će zainteresovanim građanima pružiti sve potrebne informacije o sistemu rada postrojenja.

 

Postrojenje za prečišćavanje vode nalazi se u ulici Mihajlovački drum (u nastavku ulice Cara Dušana) na izlazu iz grada, na stotinak metara posle kružnog toka u pomenutoj ulici, i neposredno pored objekta JKP „Vodovod i kanalizacija“ – Bunari.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.