Grad YSLAJDER

GRAD DOBIO 24 MILIONA DINARA ZA IZGRADNJU ATMOSFERSKE KANALIZACIJE

Foto: Grad Zrenjanin

NOVI SAD – Gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću danas je u zgradi Pokrajinske vlade u Novom Sadu uručen ugovor o dodeli sredstava Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, u iznosu od 24,3 miliona dinara, namenjenih izgradnji atmosferske kanalizacije u Bosanskoj ulici u Zrenjaninu.

Foto: Grad Zrenjanin

Ugovor su gradonačelniku Zrenjanina uručili predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević.

Zrenjanin je jedna od 39 jedinica lokalne samouprave i 11 zdravstvenih ustanova u Vojvodini kojima je danas, za 68 projekata, opredeljeno 1,4 milijarde dinara. Zrenjanin je za bespovratna sredstva aplicirao na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, sprovedenom u toku januara u sedam različitih segmenata.

Projekat izgradnje atmosferske kanalizacije u Bosanskoj ulici u Zrenjaninu, na teritoriji Mesne zajednice “Žarko Zrenjanin”, od značaja je ne samo za građane u toj ulici, koji imaju velikih problema sa odvođenjem površinskih voda, već i za sve građane koji tu ulicu koriste kao najkraću sponu od Ulice Žarka Zrenjanina ka Gradnulici.

Rok za realizaciju ovog projekta je 1. septembar ove godine.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Sve je to ništa u odnosu koliko dnevno se pljačka Zrenjanin /nafta i gas/ i zbog toga bi bilo bolje da se gospoda vlastodršci više angažuju na temu vraćanja Naftagas-a i našeg blaga. Pored toga, šta su ti likovi sa slika uopšte uradili da sačuvaju zrenjaninsku privredu i naše fabrike od beogradske mafije? Upravo je cela privreda dokrajčena sa Jugoremedijom i Radijatorom a ove iz nazadne stranke to uopšte ne dotiča niti su ikada koju reč rekli za zaštitu Zrenjanina. Takođe i Goran ništa nije uradio po tom pitanju , a u vlasti je već desetak godina. Bruka i sramota, svi oni rade samo za svoj džep i sve drugo je laža i paralaža.

sinovoz
FAM