Grad Vesti Zrenjanin

Država dala pare za uređenje Nove pijace u Zrenjaninu

uređenje nove pijace
JKP "Pijace i parkinzi"

Gradu Zrenjaninu je iz Budžetskog fonda za program lokalne samouprave Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave odobreno 16 miliona dinara za uređenje Nove pijace u Zrenjaninu.

 

Tim povodom je u Beogradu potpisan ugovor o realizaciji odobrenih sredstava. U ime Grada Zrenjanina, ugovor je potpisao pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

 

Radišić kaže da su sredstva za koja je konkurisao Grad Zrenjanin namenjena uređenju Centralne pijace. To se radi u svrhu privođenja pijace konačnoj nameni i završetku njene izgradnje.

 

– Konkurisali smo po javnom pozivu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za jedan od njhovih predviđenih ciljeva. U pitanju je učešće u obezbeđivanju sredstava za završetak započetih infrastrukturnih projekata. Reč je o projektima koji se finansiraju iz budžeta jedinice lokalne samouprave, a od značaja su za lokalnu zajednicu. Shodno našim željama da završavamo sve projekte koji su davno započeti, a iz različitih razloga nisu realizovani do kraja, sada ćemo dobijenim sredstvima sanirati plato Centralne pijace, na njenom neuređenom delu. Time ćemo je komunalno opremiti i privesti konačnoj nameni – istakao je Radišić.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM