Grad YTOP

DEČIJA IGRALIŠTA SA NOVIM LJULJAŠKAMA I TOBOGANIMA

igralista

ZRENJANIN – U srcu naselja Ruža Šulman, jednog od najstarijih u gradu Zrenjaninu, kao i naselja Zeleno polje, tim SBB Fondacije tokom prethodnih dana radio je na postavljanju i uređenju dečijih igrališta.

 

igralista

 

Parkovi za decu sa novim ljuljaškama, toboganima, klackalicama i penjalicama zvanično su otvoreni u subotu, 18. novembra. Ujedno, to su i poslednja dva dečija igrališta koja će SBB Fondacija u okviru svoje kampanje “Ne prljaj. Nemaš izgovor!” otvoriti ove sezone.

 

– Već drugu godinu za redom trudimo se da kroz različite aktivnosti podižemo svest kod ljudi i našu zemlju učinimo čistijim i lepšim mestom za život. Veliku podršku na ovom putu pružaju nam gradovi i opštine, kao i brojne organizacije i udruženja koja su prepoznala važnost i potencijal koji naša kampanja ima. Drago nam je što smo ovog puta i decu iz Zrenjanina mogli da obradujemo i obezbedimo im prostor na kojem će moći aktivno da provode vreme napolju igrajući se sa svojim vršnjacima – izjavila je Jovana Lukić, direktor SBB Fondacije, i dodala da se kampanja ambiciozno nastavlja dalje, uz brojne dodatne aktivnosti.

Podeli članak
sinovoz
FAM