Grad YSLAJDER

ČISTOĆA I ZELENILO: RAČUN U ELEKTRONSKOJ FORMI

ZRENJANIN – Od pre nekoliko meseci, JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina je svojim korisnicima omogućilo da račun za usluge odnošenja komunalnog otpada i čišćenje ulaza dobijaju i u elektronskoj formi, putem elektronske pošte.

 

 

Ovo je novina koju korisnici mogu koristiti prijavom na sajtu www.jkpciz.co.rs Procedura je jednostavna. Na početnom ekranu, u padajućem meniju “kontakti”, nalazi se opcija: “elektronski račun”. Odabirom navedene opcije, popunjavanjem i slanjem potrebnih podataka, korisnik aktivira uslugu slanja računa elektronskim putem. Ova usluga je potpuno besplatna. Korisnik račun dobija odmah po kreiranju.

 

– Izuzetno važan aspekt ovog načina distribucije računa je očuvanje životne sredine i smanjenje količine papirnog otpada. JKP “Čistoća i zelenilo” prevashodno se bavi pružanjem usluga i zato je od izuzetne važnosti da korisnici budu zadovoljni. U našem radu konstantno težimo da kvalitet u pružanju usluga podignemo na još viši nivo – kaže portparolka “Čistoće i zelenila” Danijela Tančić. 

 

Za sve dodatne informacije za dobijanje računa u elektronskoj formi, putem elektronske pošte, građani mogu pozvati “Čistoću i zelenilo” na sledeće brojeve telefona: 023 / 523 – 640 i 023 / 522 – 350, lokal 132, radnim danima u periodu od 7 – 15 časova.

Podeli članak
sinovoz
FAM