Grad

BESPLATAN AUTOBUS DO AVIV PARKA!

ZRENjANIN – Aviv Park Zrenjanin je za kratko vreme postao omiljeno mesto velikom broju Zrenjaninaca koji imaju mogućnost da uživaju u odličnoj zabavi i dobrim cenama.

Aviv Park Zrenjanin
Aviv Park Zrenjanin

Bez obzira da li je u pitanju kupovina hrane, šoping u nekom od brojnih butika sa popularnim brendovima, nabavka novog tehničkog uređaja ili samo šetnja prijatnim ambijentom, dok se vaši mališani igraju u igraonici ili gledaju najnoviji film u bioskopu, Aviv Park Zrenjanin predstavlja idealno mesto za čitavu porodicu.

Osluškujući puls svojih posetilaca, izlazeći u susret njihovim željama i potrebama, Aviv Park Zrenjanin je u skladu sa najvišim svetskim standardima moderne kupovine načinio veliki korak da stanovnicima čitavog niza sela i naselja iz okoline Zrenjanina omogući jednostavan dolazak i povratak svojim kućama nakon višesatnog uživanja u dobrim cenama.

Od 6. marta, pa narednih mesec dana, svake nedelje u 15 časova, polaziće Aviv autobus koji će potpuno besplatno sve zainteresovane prevoziti do Aviv Parka Zrenjanin. Kupovina nikada nije bila ovako blizu. Nakon vremena provednog u dobroj kupovini i zabavi, povratak je predviđen za 19 časova.

Za početak, u akciji besplatnog prevoza gradskim linijama do Aviv Parka Zrenjanin obuhvaćena su sledeća sela: Aradac, Ečka, Jankov Most, Klek, Lazarevo, Lukićevo, Melenci, Stajićevo, Taraš, Elemir, Mihajlovo i Žabalj.

Podeli članak
sinovoz
FAM