Foto dana

ŽURAJA DO JAJA: Odred izviđača iz Perleza uspešan u Subotici

Odred izviđača "Čiča Janko"

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza sa uspehom je učestvovao na takmičenju poletaraca i izviđača u Subotici. Odred iz Perleza je na nadmetanju pod nazivom „Žuraja za jaja“, koje je na Paliću organizovao Odred izviđača „Spartak“ iz Subotice, gostovao sa 14 poletaraca i 12 mlađih izviđača, a ekipe su bile sastavljene od dece iz Perleza, Ečke i Farkaždina.

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

– Igre su se odvijale u parku na Paliću, na poligonu spretnosti, gde su naši najmlađi pokazali da su i dalje u dobroj formi i uspešni u svim postavljenim disciplinama. Odred je obogatio svoju kolekciju trofeja sa još dva pehara, jer je naša ekipa poletaraca izborila prvo mesto, a mlađi izviđači bili su drugi u svojoj kategoriji – kaže starešina Odreda izviđača „Čiča Janko“ Dragan Musić, i naglašava da nije izostalo lepo druženje sa drugim odredima i upoznavanje sa novim prijateljima iz drugih sredina.

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

U sastavu odreda iz Perleza bili su Milica Novakov, Mladen Lišin, Milena Ratković, Dijana Ratković, Aleksandar Antonijević, Sara Antonijević, Nikola Savić, Luka Hegediš, Dejan Milić, Tijana Jandrić, Aleksa Cvejin, Branislav Mrgić, Miloš Stefanov, Vukašin Biberović, Dalibor Stojšić, Nikola Velemirov, Danijela Jovanov, Marina Velemirov, Petar Lakičin, Aleksandra Živkov, Stevica Nikolić, Jovana Jovanović, Teodora Stepanov, Anastasija Klopotan, Anđela Klopotan i Aleksandra Gilezan.

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz