Foto dana

Održana izložba pod nazivom “Deca i psi”

Deca i psi

U nedelju, 23 septembra u parku Prijatelja dece, održana je još jedna izložba pasa mešanaca i rasnih pasa sa i bez pedigrea.

 

Deca i psi

• Ulaz je bio besplatan, simbolično smo prikupljali čepove za Udruzenje paraplegičara Banata. Odziv dece bio je kao nikada do sada,a druženje je proteklo u savršenoj atmosferi. Dodeljeno je mnoštvo pehara i medalja za najbolje vodiče, najlepše crteže psa i najinteresantnije pse. Svoj deci koja su učestvovala dodeljene su diplome, slatki paketi, paketi školskog pribora i paketi hrane za kućne ljubimce. Sve to omogućili su mnogobrojni sponzori.Veliko hvala podmlatku KD Zrenjanin koji su bili odlične sudije, kao i članovima KD Zrenjanin koji su učestvovali u organizaciji, istakao je Vladimir Vujin, predsednik Kinološkog društva Zrenjanin.

 

Deca i psi

U saradnji sa JKP „Čistoća i zelenilo“ predstavljen je štand za udomljavanje pasa iz Prihvatilišta Zrenjanin. Posetioci izložbe mogli su na licu mesta da dobiju sve informacije u vezi sa udomljavanjem pasa kao i koje su njihove obaveze kao budućih vlasnika.
JKP „Čistoća i zelenilo“ od početka rada promoviše udomljavanje, kao jedan od načina smanjenja populacije napuštenih životinja i do sada smo udomili veliki broj njih.Ponosni smo na naše sugrađane, jer samim činom udomljavanja, pokazuje se i da čovek može biti prijatelj psu. Još jednom da podsetimo naše sugrađane da je udomljavanje besplatno svake subote u Privremenom prihvatilištu od 10 do 13 časova, a sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 064/811-68-78, – istakla je Danijela Tančić, menadžer za odnose sa javnošću u JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

Deca i psi

Čuvari prirode iz VI 3 OŠ „Petar Petrović Njegoš„, u pratnji roditelja, razredne i nastavnice biologije, Dragane Ajder , odlučili su da svoje prijatelje – ljubimce izvedu na dečju izložbu pasa pod nazivom „Deca i psi“. Pri samom dolasku Njegoševci su donirali po koji „Čep za hendikep„, kako su pravila nalagala, a potom učestvovali u programu izložbe.

Deca i psi

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM