Foto dana

Očišćen pešački prolaz ispod pruge između naselja Berbersko i Mičkei

pešački prolaz
Izgled prolaza pre i posle čišćenja

Na inicijativu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, nadležne gradske službe očistile su pešački prolaz ispod železničke pruge između naselja „Berbersko“ i „Mičkei“, crnu ekološku tačku na koju su ukazivali građani koji žive u blizini, saopštila je lokalna samouprava.

 

Gradonačelniku je ovaj problem predočen prilikom obilaska radova u Barskoj ulici, u utorak, i naloženo je njegovo hitno rešavanje.

 

Prolaz ispod železničke pruge, koji spaja Kosmajsku ulicu, u naselju „Berbersko“, i Prilepski red, u naselju „Mičkei“, najkraća je pešačka i biciklistička veza između pomenutih delova grada za brojne naše sugrađane. Kako ističu, prolaz se održava i osvetljen je, ali nesavesni pojedinci ga koriste kao deponiju i konstantno u njegovoj okolini odlažu smeće.

 

Građani pozdravljaju brzo reagovanje nadležnih, uklanjanje smeća i suvišnog rastinja i ukazuju da bi, pre svega, trebalo otkrivati i kažnjavati one koji na ovakav način ruže grad i umanjuju napore gradskih komunalaca na održavanju javnih površina.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz