• ZVANIČNI PODACI KAŽU DA SMO OVOLIKO ZARAĐIVALI U JANUARU!

    ZRENJANIN – Prosečna januarska plata u opštini Sečanj skoro tri puta je manja od republičkog proseka, pokazuju podaci koje koje priprema Momčilo Nikolčić, v.d. predsednika Regionalne privredne komore u Zrenjaninu. Još frapantnije deluje podatak da je bruto plata u Sečnju manja od prosečne neto plate u Srbiji. Plate u Srednjobanatskom okrugu nominalno su manje od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZVANIČNI PODACI KAŽU DA SMO OVOLIKO ZARAĐIVALI U JANUARU!

    ZRENJANIN – Prosečna januarska plata u opštini Sečanj skoro tri puta je manja od republičkog proseka, pokazuju podaci koje koje priprema Momčilo Nikolčić, v.d. predsednika Regionalne privredne komore u Zrenjaninu.

    novac

    Još frapantnije deluje podatak da je bruto plata u Sečnju manja od prosečne neto plate u Srbiji.

    Plate u Srednjobanatskom okrugu nominalno su manje od decembarskih, ali to je slučaj i u celoj Srbiji.

    Najviše su, u proseku, zarađivali Zrenjaninci – 37.812 dinara, „dišu im za vrat“ Novocrnjani sa prosečnih 37.088 dinara, a na začelju su Sečanjci sa 25.937 dinara.

    Prosečna bruto plata u Novom Bečeju takođe je nešto manje od neto isplaćene plate u Srbiji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Ovo je strašno. A naše stručnjake /Janjić, Knežević, Santovac…./ to uopšte ne dotiče, to će reći ne zanima. Oni neznaju ili se prave da neznaju da je Zrenjanin u normalnoj državi bio jedan od najbogatijih gradova i sa prosečnim platama većim od beogradskog proseka i to podosta. Njima je najlepše u tra la la fazonu da upravljaju gradom jer oni imaju dobre plate a i moraju da slušaju gazde iz Beograda jer u suprotnom gube posao.Pored toga, oni ništa nisu učinili a i ne čine da se bar nešto spase od zrenjaninskih fabrika. Ne zameram jer oni nisu privrednici i nemaju pojma o tome šta je realni sektor. Jedino zameram ovoj državi što je ministar privrede čovek koji nikada nije radio u realnom sektoru niti je pokazao stručnost i uspešnost u poslovima koje je obavljao. Baš nam je lepo i krasno.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija